MØT KOKKEN

Anita Hellen Morlandstø
OBS: MARINADEN ER FRÅ 31.12.21 IKKJE LENGER I DRIFT. TAKK TIL ALLE KJEKKE KUNDAR OG SAMARBEIDSPARTNARE.
Anita er ei ekta Bømlojenta, med fagbrev som restaurantkokk, som har jobbet med mat i hele sitt yrkesaktive liv. Ho har eit brennande engasjement for matlaging og har ei lidenskap for gode smakar. Ho driver i dag Marinaden og har ansvaret for all catering der. Marinaden leverer mat til hele distriktet, og er viden kjent for den flotte kvaliteten og dei gode smakane. I tillegg til Marinaden bankar Anita sitt hjarta for Bømlo og samfunnet der, inkludert sentrum og lokal handel. Bømlokoppane med dialekt-uttrykk er og ein av Anitas sine gode idear. Koppane kan no kjøpast på #HiSio. Marinaden og Anita produserar og masse flotte varer til hyllene på kafeen #HiSio, der kan du blandt anna kjøpa Marinadens knallgoe Pavlovabotnar, verdens beste chilimarmelade og Bømlakyss.
Uansett kva anledning du trenger å bestille mat til, ta en prat med Marinaden og Anita, ho fikse det aller mesta.