Matfatet Sunnhordland

Koldtbord basert på råvarer frå Sunnhordland

 

Lien gard vaktelegg i kremsaus, spirer og tangdryss

Bømlakveite med salvie&spekeskinke, Myrdal-ostesaus

Stautlandkje-confitpå rugbrød,Myrdalgeitost, sylta rødløk, baktpaprika/ tomat, ramsløkdressing

 

Espevær røykeri sjefslaks, laurdagslaks og middagslaks , Ådnaneseggerøre, asparges

 

Fitjarkrabbe møter mango&avocado

 

Salma tataki, bringebær/appelsin/lime-dressing

 

Ovnsbakt Fitjar-grisenakke, kålsalat, Øl&honning-saus(As

Håndbryggeriet ELØ, Snill bie)

 

Hjartesalat med rødløk og  blåbærdressing

Marinadens Svabergbrød, smør

 

Pris pr person 360,-

 

(Prisen gjeld for bestilling til 15 personar eller fleire. Ta kontakt for løysing dersom de er færre)

© 2019 Marinaden AS, Laga av Tine PMO