Krydra Biffsuppe:

500 - 600 gram biffstrimler - steikast med salt og pepar

1 løk (i halve ringar)

 

1 gulrot (i tjukke stavar, ca 5 cm lange)

 

4 champignon (i halve skiver)

 

1/2 grøn og 1/2 gul paprika (i tjukke strimlar)

(alle grønsakene surres i olje, hell i knaps 1/2 dl raudvin, alt has i ei panne saman med det steikte biffkjøtet)

 

1 l oksekraft/buljong

 

4 ss sæterrømme

 

1 dl kremfløyte

 

2 ss ajvar

 

1/4 bx hakka tomat

(alt dette has i panna med grønsakene og kjøtet. Kokast om lag ein halvtime. Jamn med maizenajamnar, smak til med salt, pepar og sukker.)

 

Ha ei skei crême fraiche, og litt hakka persille oppå suppa i tallerken ved servering.

 

 

NYT!

© 2019 Marinaden AS, Laga av Tine PMO